Історія та прикладні аспекти українського мовознавства - Костусяк, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить загальні засади про нормативний освітній компонент «Історія та прикладні аспекти українського мовознавства», об’єднаний у теми перелік питань, опрацювання яких спрямоване на набуття визначених освітньо-професійною програмою компетентностей, питання до іспиту та список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації призначені для використання під час підготовки до практичних занять та виконання завдань самостійної роботи. Рекомендовано магістрам галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія за освітньо-професійною програмою «Українська мова та література. Світова література».
Keywords: 811.161.2(072)