Населення містечка Вижва та сусідніх сіл Стара Вижва, Брідки, Рудка, Чевель, Мельники в середині ХІХ ст. (за люстрацією 1850–1858 рр.) - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (Волинський краєзнавчий музей, 2015)
У статті досліджено соціальний зріз населення містечка Вижва та навколишніх сіл у середині ХІХ ст.
Keywords: містечко; Вижва; соціум; категорії населення; ХІХ ст.