Функції та завдання піаніста-концертмейстера в класі естрадно-джазового виконавства - Цейко, Наталія Олекандрівна (My University, 2020)
Робота піаніста-концертмейстера в класі естрадно-джазового виконавства передбачає опанування цілого ряду специфічних навичок, серед яких однією із найважливіших, але одночасно і особливо важких для засвоєння вважається свінг. Природа свінгу складна й майже не досліджена. Проте в існуючій ієрархії джазових цінностей він посідає одне із провідних місць. Наявність або відсутність свінгу, його якість, інтенсивність, характерність є важливими критеріями оцінки естрадно-джазового виконавства.
Keywords: функції; завдання; піаніст-концертмейстер; фортепіано; естрадно-джазове виконавство; 786.2.087.4