Переддипломна практика - Мудрак, Ігор Аркадійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус нормативного компонента Переддипломна практика підготовки здобувачів освіти зі спеціальності 053 Психологія є основним нормативним і навчально-методичним документом, який визначає цілі й порядок здійснення практичної підготовки бакалаврів та звітності за її результатами. Викладений матеріал відповідає наскрізній програмі практик для підготовки бакалаврів спеціальності спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. Практика проводиться одночасно з виконанням кваліфікаційної роботи бакалавра.
Keywords: вибірка дослідження; дизайн дослідження; діагностика; діагностичний інструментарій