Спеціальний музичний інструмент (фортепіано): основні етапи роботи над художнім твором - Кривицька, Тетяна Антонівна; Kryvytska, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації з дисципліни «Спеціальний музичний інструмент (фортепіано)» для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 025 «Музичне мистецтво» освітньої програми «Музичне мистецтво» складено на основі навчальної програми та робочої навчальної програми курсу. Вони розкривають зміст і послідовність основних етапів роботи піаніста над художнім твором і можуть використовуватися в навчальному процесі як викладачами, так і студентами.
Keywords: спеціальний музичний інструмент; фортепіано; методичні рекомендації; бакалавр; музичне мистецтво