Професійні якості керівника як детермінанта ефективної управлінської діяльності - Крижановська, Зореслава Юріївна; Kryzhanovska, Zoreslava Yu. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
В статті здійснено аналіз професіограми успішного управлінця та виділено його професійно важливі якості.
Keywords: менеджер; управлінець; ефективна професійна діяльність; професійно важливі якості