Дослідження ринку освітніх послуг на Волині - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Луцький національний технічний університет, 2007)
Наведено низку причин, якими зумовлена потреба дослідження розвитку вищої освіти на Волині, надання освітніх послуг навчальними закладами різних рівнів акредитації та за напрямами підготовки, подано трактування „ринок освітніх послуг” та його характерні особливості. Освіта, а саме отримані знання, вміння та навички їх успішно та ефективно реалізовувати, формує конкурентноспроможного учасника ринку. There are a number of reasons that caused the need for research higher education development in Volyn, providing educational services to schools of different levels of accreditation and directions of preparation, it is given interpretation of "education services market" and its characteristics. Education, such as gained knowledge and skills to successfully and efficiently realize forms the competitive market participant.
Research educational services market in Volyn
Keywords: освіта; освітня послуга; ринок освітніх послуг; вищі навчальні заклади (ВНЗ); education; educational service; education market; universities