Особливості висвітлення столичних топонімічних трансформацій у сучасних мас-медіа - Сіденко, Анна О.; Sidenko, А. О.; Мамалига, Анастасія І.; Mamalyga, A. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Зроблено спробу визначити особливості подання одного повідомлення з актуальної топонімічної тематики різними ЗМІ столиці. In article it is attempted to determine the characteristics of coverage of one message in actual toponymic subject by different capital’s media.
Features Coverage of Metropolitan Toponymic Transformations
Keywords: топонімія; toponymy; друковані ЗМІ; print media; онлайн-видання; online editions