Загальна та неорганічна хімія: методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни - Піскач, Людмила Василівна; Мазурець, Ірина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки призначені для вивчення навчальної дисципліни «Загальна та неорганічна хімія» студентами факультету хімії, екології та фармації спеціальності «Фармація, промислова фармація» денної форми навчання. Навчально-методичне видання містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт та короткі теоретичні відомості до кожної теми з навчального курсу «Загальна та неорганічна хімія» та завдання для самопідготовки.
Keywords: 546(075)