Курсова робота : методичні вказівки до виконання курсової роботи - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Методична розробка містить основні вимоги до виконання та захисту курсової роботи, її структури та технічного оформлення, перелік основних етапів підготовки, вказівки до проведення захисту, додатки до цих рекомендацій.
Рекомендовано студентам-магістрам п’ятого курсу спеціальності 8.03060104 – Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: Курсова робота; структура; оформлення; рецензування