Формування суспільної свідомості щодо кримінального покарання - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Центр правничих ініціатив, 2013)
У статті на основі історико-правових джерел розглянуто процес формування суспільної свідомості щодо кримінального покарання в історичному контексті вітчизняного правотворення з метою виявлення у ньому таких складників, які заслуговують на увагу у сучасному творенні відповідних джерел права. In the article on the basis of historical and legal sources the process of forming public awareness towards criminal punishment in the historical context of domestic law creating with the aim to identify in the purpose of punishment such components that deserve attention in the modern creation of appropriate sources of law is dealt.
Keywords: джерела прав; суспільна свідомість; кримінальна система України