Окремі положення дотримання етичних аспектів при провадженні слідчих дій в установах виконання покарань - Батюк, Олег Володимирович; Batiuk, O. V. (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, 2012)
Розкрито зміст основних положень щодо дотримання етичних аспектів при провадженні слідчих дій в установах виконання покарань.In positions of the scientific article opens upan author maintenance of substantive provisions in relation to the observance of ethics aspects at realization of consequence actions in establishments of implementation of punishments.
Certain provisions ethical aspects during proceedings investigation in penal institutions
Keywords: етика; мораль; засуджені; слідчі дії; ethics; moral; convict; consequence actions