Бізнес-курс основної іноземної мови (французької) : програма вибіркової навчальної дисципліни - Мартинюк, Оксана Миколаївна; Martyniuk, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни “Бізнес-курс основної іноземної мови (французької)” є формування основ усного та письмового спілкування у типових ситуаціях ділової сфери та забезпеченні студентів системою знань та навичок, які б дозволили вести ділову бесіду, листування, розбиратися в комерційній та фінансовій документації. Основними завданнями вивчення дисципліни “Бізнес-курс основної іноземної мови (французької)” є засвоєння тематично-спрямованої лексики, мовленнєвих конструкцій і граматичних явищ, найбільш типових для ділового спілкування. Вдосконалення навичок читання текстів різного типу, які містять ділову інформацію. Формування вмінь та навичок письмової комунікації ознайомити студентів із специфікою мови документів; навчити правильно складати і оформляти ділові папери; виховувати культуру ділового спілкування, норми якої визнані в сучасному цивілізованому світі.
Keywords: програма; магістр; бізнес-курс французької мови; ділове спілкування