Фрустрація як чинник психоемоційного вигорання військовослужбовців юнацького віку – учасників бойових дій - Мушкевич, Валентин Олегович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Дисертація стосується вивчення та аналізу психологічних особливостей фрустрації як чинника психоемоційного вигорання військовослужбовців юнацького віку – учасників бойових дій.
Keywords: військовослужбовці юнацького віку; учасники бойових дій; фрустрація; психоемоційне вигорання; агресивність; посттравматичний синдром; психоемоційний стан; 159.942.5:355.1-057.36