Мирослав Скорик «Мелодія» для скрипки та фортепіано - Вівчарук, Ірина Михайлівна; Коцюрба, Наталія Євгеніївна; Дуда, Світлана Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
В методичних рекомендаціях пропонується короткий опис творчості М. Скорика. Викладені методичні поради щодо роботи над музичним твором М. Скорика «Мелодія». Методичні рекомендації можуть бути використані здобувачами освіти вищих навчальних музичних закладів, музичних фахових коледжів, учнями спецшкіл, викладачами та концертмейстерами.
Keywords: музичне мистецтво; скрипка; фортепіано; концертмейстер; 781.5:[780.614.331:780.616.432(072)+78.071.1(477)