Вплив біостимуляторів на основі місцевих сировинних ресурсів на цитогенетичні показники меристеми аllium cepа - Лісовська, Тетяна Павлівна; Lisovska, Tetiana P. (Луцький національний технічний університет, 2016)
Мета дослідження полягала у вивчення ростових процесів та цитогенетичних показників меристеми цибулі під впливом біостимуляторів на основі місцевих сировинних ресурсів.
Keywords: біостимулятори; цитогенетична активність; мітоз