Використання сервісів Microsoft Office 365 при вивченні освітнього компонента «Вища математика» - Ройко, Лариса Леонідівна (My University, 2023)
У статті на основі аналізу науково-методичної літератури та власного досвіду розглянуто можливості використання сервісів Microsoft Office 365 при вивченні освітнього компонента «Вища математика». Проілюстровано впровадження хмарних технологій у процесі навчання вищої математики на прикладі сервісу Microsoft Teams.
У сучасному інформаційно-освітньому середовищі існують різні моделі організації навчальної діяльності здобувачів вищої освіти серед яких значну роль відіграють хмарні рішення. Одним із різновидів хмаро орієнтованого середовища є навчальна хмара, розгорнута на основі сервісів Microsoft Office 365.
Keywords: хмарні технології; Microsoft Teams; вища математика; Microsoft Office 365