Deutsch mit Musik - Бондарчук, Олена Юріївна; Лисецька, Наталія Григорівна; Пасик, Людмила Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації створено в рамках міжнародного проєкту «Ukraine Digital», організованим ВНУ ім. Лесі Українки та Університету Фехта (Німеччина). Методичні рекомендації можуть бути використані як додаткові матеріали під час викладання німецької мови як першої та другої іноземної для здобувачів освіти, які вивчають мову на рівні В1 та вище. Рекомендації вміщують завдання перед, під час та після слухання/перегляду відео. Головна мета навчально-методичних рекомендацій – сприяти формуванню у здобувачів освіти основних іншомовних комунікативних компетентностей зі слухання, розширювати словниковий запас студентів, їхню міжкультурну компетентність та мотивувати їх вивчати німецьку мову. Рекомендовано здобувачам освіти вищих навчальних закладів, які вивчають німецьку мову на рівні В1, та всім бажаючим вивчати німецьку мову.
Keywords: Німецька мова; музика; пісні; 811.112.2:78(072)