Історія Східної Європи в середні віки : робоча програма - Ткачук, Анатолій Петрович; Tkachyk, A. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Робоча навчальна програма курсу «Історія Східної Європи в середні віки» складена відповідно до навчального плану спеціальності «Історія» і враховує особливості фахової підготовки студентів ІІІ курсу історичного факультету денної і заочної форми навчання. Програма містить тематику та плани курсу лекцій, семінарських занять, завдання для самостійної роботи, питання для контролю, список рекомендованих джерел та літератури, а також основних підручників та навчальних посібників. У програмі подано чіткі критерії оцінювання роботи студента. Working curriculum course "History of Eastern Europe in the Middle Ages" prepared in accordance with the curriculum of the specialty "History" and takes into account the professional preparation of III year students of historical faculty of full-time and part-time teaching. The program includes topics and plans a course of lectures, seminars, exercises for self-study, the question of control, a list of recommended sources and literature, and basic textbooks. The program contains clear criteria for evaluating student work.
History of Eastern Europe in the Middle Ages : working curriculum course
Keywords: робоча навчальна програма; Східна Європа; середні віки; working curriculum course; Eastern Europe; Middle Ages