Найважливіша праця вихователя - Арцишевський, Р. А.; Artsyshevskyi, R. A.; Рославець, Руслана Миколаївна; Roslavets, Ruslana M. (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2013)
Розглядаються головні положення В. О. Сухомлинського про збереження і зміцнення здоров’я дітей шкільного віку. V. O. Sukhomlynskyi’s main theses about preservation and development of the health of school children are considered in the article.
The most important work of the educator
Роботу виконано на кафедрі природничо-математичних дисциплін початкової освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: гармонійний розвиток; гуманістична педагогіка; тілесне і духовне здоров’я дитини; harmonious development; humanistic pedagogy; corporal and spiritual health of a child