Образ дитини в малій прозі Б. Пруса та М. Коцюбинського - Ковальська, Інна; Kovalska, Inna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Стаття присвячена аналізу спільних і відмінних рис у зображенні дитячої долі в оповіданнях Б. Пруса і М. Коцюбинського. The article is dedicate itself to analyse common and different features in short stories of B. Prus and M. Kocjubynski in child’s fate.
The character of a child in a small prose of B. Prus and M. Kocjubynski
Keywords: мала проза; small prose; психологічний портрет; psychological portrait; оповідання; short story