Водне господарство України - Нетробчук, Ірина Марківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичне видання містить завдання до практичних робіт. Подано теоретичні відомості та порядок виконання завдань. Висвітлено інформаційний матеріал окремих тем, що значно покращить засвоєння теоретичного й практичного курсу. Рекомендовано студентам для підготовки магістра спеціальності 103 Науки про Землю освітньої програми Гідрологія денної та заочної форми навчання вищих навчальних закладів.
Keywords: водогосподарський комплекс; водні ресурси; 911.2:338ю2:626(477)(076)