Особливості розвитку туризму в країнах Північної Європи - Букало, Н. В.; Bukalo, N. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Розглянуто особливості й чинники розвитку туризму в країнах Північної Європи. Показано роль і місце туризму в економіці країн. Охарактеризовано основні туристичні центри. The features of tourism development are considered in the Nordic countries. The role and place of tourism in the economy. Factors of the tourism development in Northern Europe is defined. Basic tourist centers are described.
The Development of Tourism in the Nordic Countries
Keywords: туризм; види туризму; в’їзний туризм; туристичні центри; Північна Європа; tourism; types of tourism; inbound tourism; tourist centers; Northern Europe