Канадознавство : філологічні візії - Бачинська, Галина; Бойчук, Валентина; Вербовецька, Оксана; Гончарук, Світлана; Дмитрошкін, Денис; Ємець, Олександр; Єфремова, Наталія; Малімон, Леся; Накашидзе, Ірина; Полковський, Валерій; Сірук, Юлія (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Канадський інститут українських студій при Альбертському університеті, 2020)
У міжнародній колективній монографії вміщено найновіші українсько-канадські філологічні дослідження в галузі сучасного канадознавства. Це третій випуск серії “Канадознавство”, заснованої у 2018 році Центром канадознавства Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк). Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів факультетів міжнародних відносин, іноземної філології, історії, політології та національної безпеки, філології та журналістики, педагогічної освіти й соціальної роботи, для працівників осередків канадознавста в Україні, авторів українських студій у Канаді, а також усіх, хто цікавиться канадознавством, українсько-канадською співпрацею в різних сферах
Canadian Studies : Philological Visions
Keywords: канадознавство; канадська література; концептосфера