Психологічний розвиток та супровід осіб різних категорій - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2024)
Предметом освітнього компонента (ОК) «Психологічний розвиток та супровід осіб різних категорій» є безпосередня робота з людьми, спрямована на вирішення психологічних проблем, пов'язаних з труднощами в міжособистісних стосунках, а також глибинних особистісних проблем. Здобувачам освіти пропонується набуття фахових науково-дослідницьких і консультативно-корекційних компетентностей в Університеті і на експериментальних майданчиках кафедри педагогічної та вікової психології для роботи з ускладненими вибірками (університет третього віку, школи інтернатного типу, КП «Будинок дитини», центр ранньої медичної реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки, навчально-реабілітаційний центр, пенітенціарний заклад, наркологічний диспансер), а також у функціональних межах лабораторій факультету психології, насамперед лабораторії «Психогенеза особистості»
Keywords: діагностика; корекція; діти вразливих категорій