Технології інформаційного менеджменту: курс лекцій. - Антонюк, Богдан Петрович; Антонюк, Оксана Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Подано теоретичний матеріал курсу для ґрунтовного високого рівня засвоєння предмету студентами. Робота містить основні методи, перелік моделей, Рекомендовано кафедрою загальної математики та методики навчання інформатики факультету інформаційних технологій і математики до опублікування та використання у навчальному процесі університету студентам ІІ курсу, спеціальностей 014 Середня освіта.
Keywords: Інформаційний менеджмент; Управління; інформаційні потоки; модель управління; 002.53/.55