Сучасний стан просторової організації тіла жінок першого періоду зрілого віку, які займаються оздоровчим фітнесом - Гончарова, Наталія Миколаївна; Ткачова, Анна Іллівна; Honcharova, Nataliya; Tkachova, Anna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті на основі аналізу науково-методичної літератури проведено систематизацію даних щодо факторів впливу на стан здоров’я людини, схарактеризовано просторову організацію тіла як показник здоров’я людини. Мета дослідження – систематизація даних науково-методичної літератури щодо сучасного стану просторової організації тіла жінок першого зрілого віку, які займаються оздоровчим фітнесом. Результати. Виявлено особливості показників просторової організації тіла жінок у процесі занять оздоровчим фітнесом. In this article on the basis of the analysis of scientific and methodological literature it was conducted systematization of the data about the factors affecting human health condition, presented the characteristics of body’s spatial organization as an indicator of human health. The research objective is to systematize the data of scientific and methodological literature on the current state of spatial organization of female bodies in the first mature age who practice recreational fitness. It was identified the indices of spatial organization of female bodies in the process of recreational fitness.
Current State of Spatial Organization of Female Bodies in the First Mature age Who Practice Recreational Fitness
Keywords: жінки першого зрілого віку; просторова організація тіла; оздоровчий фітнес; female in the first mature age; spatial organization of the body; health-related fitness