Логістична стратегія в системі забезпечення економічної безпеки підприємства - Буняк, Надія Михайлівна (Одеський національний економічний університет, 2024)
Визначено роль логістичної стратегії в забезпеченні економічної безпеки підприємства, обґрунтовано, що наявність системи дієвих стратегічно орієнтованих заходів у сфері організації та реалізації логістичних процесів є не лише важливою передумовою гарантування стабільного функціонування підприємства, але і важливим інструментом захисту його економічних інтересів, зниження ризиків та підвищення стійкості до негативних впливів чинників як внутрішнього, так і зовнішнього середовища.
Keywords: логістика; стратегія; логістична стратегія; економічна безпека