Теоретичні засади формування системи соціоекологоекономічної безпеки підприємств - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Nataliia M.; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M.; Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M.; Черчик, Артур Олегович; Cherchyk, Artur O.; Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M.; Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola I.; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У монографії відображені теоретичні основи дослідження соціоекологоекономічної безпеки підприємств. Розроблено концептуальні засади соціоекологоекономічної безпеки підприємств. Визначено сутнісні характеристики соціальної, економічної та екологічної безпеки підприємств та комплексного поняття соціоекологоекономічної безпеки. Висвітлено підходи до формування компонентної структури соціальної, економічної та екологічної безпеки та соціоекологоекономічної безпеки підприємств, а також дана детальна характеристика основних їх елементів.
Дослідження розраховане на науковців, керівників та фахівців підприємств, установ, організацій, представників державних органів управління, викладачів, студентів, а також кола читачів, які цікавляться проблемами забезпечення соціоекологоекономічної безпеки підприємств
Keywords: соціальна безпека; екологічна безпека; економічна безпека; соціоекологоекономічна безпека; Соціально-психологічна безпека; Соціально-мотиваційна безпека