Країнознавство : словник-мінімум термінів та географічної номенклатури - Копачинська, Галина Василівна; Kopachynska, Halyna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Словник-мінімум термінів та географічної номенклатури з курсу «Країнознавство» буде корисним насамперед тим студентам, що вивчатимуть предмет на англійській мові, оскільки він допоможе у розумінні і перекладі термінів, понять та географічної номенклатури під час вивчення даної дисципліни.

Dictionary-minimum of terms and geographical nomenclature of the course "Country Studies" will be useful primarily for students who study the subject in English, as it will help in the understanding and translation of terms, concepts and geographical range during the study of this discipline.
Country-studying : dictionary-minimum of terms and geographical range
Keywords: країнознавство; термін; географічна номенклатура; країна; економіка; політика; демографія; geography; term; geographical range; country; economy; politics; demography