Управління конкурентоспроможністю банку - Грицюк, Дмитро Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи управління конкурентоспроможністю банку. Визначено сучасні підходи до управління конкурентоспроможністю банку. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінювання ефективності управління конкурентоспроможністю банку. Здійснено аналіз основних показників діяльності та проведено оцінку дієвості системи управління фінансовими результатами ** ********. Виявлено проблеми та розроблено пропозиції щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ** ********.
Keywords: конкурентоспроможність; управління; конкурентні переваги; фактори впливу; оцінка; стратегія; удосконалення