Архієпископ Аліпій (Хотовицький): штрихи до портрета - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Видавництво Волинської православної богословської академії ΕΙΚΩΝ, 2016)
Описано життя колишнього архієпископа Вінницького і Брацлавського Аліпія (Хотовицького). Наведено в хронологічному порядку історичні дані про його родину, освіту, пастирське служіння. Подано фотографії архієпископа за різні періоди життя. Life of former archbishop of Vinnytsia and Bratslav Alipiy (Hotovytskyy) is described. Historical data about his family, education and pastor service in a chronologic order are put. The photos of archbishop for different periods of life are given.
Archbishop Alipiy (Hotovytskyy): strokes to the portrait
Keywords: архієпископ Аліпій (Хотовицький); archbishop Alipiy (Hotovytskyy); родина; family; освіта; education; пастирське служіння; pastor service