Ризики кадрової безпеки підприємства - Гаврилюк, Віктор Андрійович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Актуальною проблемою при створенні будь-якої організації є забезпечення кадрової безпеки підприємства. Кадрова безпека є елементом економічної безпеки будь-якого підприємства. Вона повинна бути націлена на роботу з співробітниками підприємства, на встановлення трудових і етичних відносин, які можна було б охарактеризувати беззбитковими. У кожній компанії повинен бути розроблений і впроваджений дієвий комплекс заходів щодо забезпечення даного виду безпеки.
Keywords: ризики; кадрова безпека