Стоянка Куличівка як археологічне джерело вивчення заселеності території міста Кременця в палеолітичний період Kulychivka Sit as an Archeological Study Source of the Kremenets Town Settling in Paleolithic Period - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko, T.V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Ідеться про стоянку Куличівка палеолітичного періоду, що є важливим джерелом вивчення території сучасного Кременця.The article about the Kulychivka sit as an archeological study source of the Kremenets town settings in paleolithic period.
Keywords: дослідження; хронологічні рамки; розкопки; development; chronological reserch; excavation