Психологія - Крижановська, Зореслава Юріївна; Kruzhanovska, Zoreslava Ju. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є категоріально-понятійний апарат загальної психології, закономірності розвитку та функціонування психіки. Вивчення загальної психології є небхідним для формування психологічної освченості та культури майбутніх фахівців.
Keywords: психіка; психічні процеси; психічні стани; психічні властивості