Засади розвитку соціально-трудового партнерства - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті запропоновано засади розвитку соціально-трудового партнерства на найближчу перспективу, здійснення яких дасть змогу побудувати соціальну державу та демократичне суспільство. The bases for development of social and labor partnership in immediate prospects are offered in this clause. Their realization (introduction) will allow to construct the social state and to reach a democratic society.
Bases of social and labor partnership development
Keywords: соціально - трудове партнерство; соціально-трудові відносини; соціально-економічний розвиток; social - labor partnership; social-labor relations; social-economic development