Взаємодія соціальних партнерів при управлінні страховими процесами - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2008)
В статті розглянуті взаємовідносини соціальних партнерів при реформуванні пенсійної страхової системи, визначено пріоритетні напрямки її вдосконалення на найближчу перспективу. In the articles considered mutual relations of social partners are at reformation of the pension insurance system, certainly priority sending of its perfection to the nearest prospect.
Co-operation of social partners at a management pension insurance processes
Keywords: соціально-трудове партнерство; соціальні партнери; social responsibility; пенсійне страхування