Страхування, переміщення та позиціонування у фізичній терапії та ерготерапії - Грейда, Наталія Богданівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У конспекті лекцій подано обґрунтування застосування різних тренажерів для осіб з обмеженими можливостями руху в фізичній терапії та ерготерпаії, які використовується для оптимізації функціональних можливостей та покращення мобільності після перенесених травм, порушень опорно-рухового апарату. Подано правила підбору та пристосування під вимоги пацієнта засобів для переміщення. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», які вивчають навчальну дисципліну «Страхування, переміщення та позиціонування у фізичній терапії та ерготерапії». Буде корисним для фахівців в галузі охорони здоров’я.
Keywords: страхування; позиціонування; фізична терапія; 615.825(075.8)