Художній розпис тканин - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні рекомендації з курсу «Художній розпис тканин» рекомендовані студентам 6 курсу напряму підготовки «Образотворче мистецтво» розроблені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра образотворчого мистецтва і спрямовані на поглиблене вивчення та оволодіння техніками і прийомами розпису на тканині шляхом засвоєння теоретичних знань, виконання практичних вправ та створення художніх творів для фахового опанування даного курсу. Курс спрямований на вивчення творчості українських професійних майстрів і популяризацію художнього розпису як техніки, яка має великі можливості для творчого самовиразу студента, майбутнього митця. Methodical recommendations about the course "Art Painting of Fabrics" are recommended to students of the 6th course of the direction of preparation "Fine arts" developed according to the educational and professional program of training of the master of the fine arts and performance of practical exercises and creation of works of art for professional development of this course are directed to profound studying and mastering technicians and methods of painting on fabric by assimilation of theoretical knowledge.
Art painting of fabrics
Keywords: розпис тканин; прийоми; техніки; текстильне панно; painting of fabrics; receptions; technicians; textile panel