Із досвіду використання інформаційних технологій у процесі занять фізичним вихованням різних груп населення - Кашуба, Віталій Олександрович; Футорний, Сергій Михайлович; Kashuba, Vitaliy; Futornyi, Serhii (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розкрито актуальні питання можливості використання інформаційних технологій для підвищення мотивації до ведення здорового способу життя та формування цього поняття серед представників сучасної студентської молоді. У якості інформативного та дієвого інструменту розширення інформаційного простору студентів обґрунтовано й запропоновано до практичного впровадження в процес фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів низку інформаційних технологій. Наведено детальну характеристику даних мережевих і комунікаційних ресурсів, озвучено принципи їхньої роботи й функції практичного застосування. The article reveals topical issues of the possibility of information technology usage to enhance the motivation for healthy lifestyle and the formation of this concept among the modern students. A range of informational technologies are grounded and presented to the practical implementation into the process of physical education of students of higher educational establishments as informative and active instrument of broadening of informational scope of students. It was presented a detailed characteristics of the data of networking and communicative resources, named the principles of their work and functions of practical application.
From Experience of the USE of Informational Technologies in the Process of Physical Education Practicing of Different Population Groups
Keywords: інформаційні технології; фізичне виховання; студенти; здоровий спосіб життя; здоров’я; informational technology; physical education; students; healthy lifestyle; health