Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» - Світліковська, Олена Андріївна; Малаховська, Ярина Іванівна; Кондрук, Аліна Юріївна; Кравчук, Ольга Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» складений відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» і призначений для студентів І - ІV курсів (рівня А-2) факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки. Курс «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» тематично пов’язаний з дисциплінами, які вивчаються згідно з навчальним планом підготовки студентів за спеціальністю «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Keywords: силабус; іноземна мова; образотворче мистецтво