Національний банк та грошово-кредитна політика: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи (електронне видання) - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання розроблене з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять та самостійної роботи. Методичні рекомендації містять перелік питань, які виносяться для обговорення на практичних заняттях, методичні рекомендації до проведення практичних занять, задачі, тестові завдання для поточного контролю, перелік завдань для самостійної роботи та рекомендовану літературу.
Keywords: Національний банк; грошово-кредитна політика; 336.71:005(072)