Методологічні особливості управління інноваціями на підприємстві з погляду поведінкової економіки - Стадник, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досляджено методологічні особливості управління інноваціями на підприємстві з погляду поведінкової економіки
Keywords: управління інноваціями; поведінкова економіка