Курсова робота з психодіагностики особистості - Федотова, Тетяна Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Курсова робота з Психодіагностики особистості є початковим науковим доробком студента, зміст якої має внутрішню єдність і відображає хід та результати розробки обраної теми з психології. Курсова робота дає змогу виявити творчий та науковий потенціал студента, а також може бути сходинкою до подальшої наукової роботи. У процесі її підготовки розвиваються навички самостійного вивчення й узагальнення наукової літератури з будь-якого вузького питання; виявляються нові й невирішені наукові проблеми.
Keywords: наукове дослідження; методи; емпіричні методи; теоретичні методи; етичний кодекс психолога; конференція; презентація; програма виступу; математичні методи; статистичні методи