Досвід та проблеми збереження українських традицій Волині на початку ХХІ століття - Яцечко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko T. V. (My University, 2007)
Основним завданням сучасного покоління є збереження тих здобутків українського народу, які ми маємо зараз.Сьогодні українське суспільство знаходиться на такому етапі розвитку,коли з кожним роком втрачаються та йдуть у забуття родинні традиції та звичаї
Яцечко-Блаженко Тетяна Володимирівна - ст. викл. кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: Волинь; традиції; Полісся; музей