Проблеми пільгового оподаткування нерухомості та можливі шляхи їх вирішення в Україні - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Хмельницький економічний університет, 2009)
Проаналізовано досвід зарубіжних країн у застосуванні пільг по податку на нерухоме майно, положення про критерії надання пільг в законопроектах по податку на нерухоме майно, які були розроблені та подані на розгляд Верховної Ради України, їх переваги, недоліки та можливі наслідки застосування пільг. Experience of foreign countries is analysed in application of privileges on a tax property, position about the criteria of grant of privileges in bills on a tax property, which were developed and given for consideration of Verkhovna Rada, their advantages, failings and possible consequences of application of privileges.
Problems of preferential property taxation and possible solutions in Ukraine
Бобох Наталія Миколаївна - кандидат економічних наук, ст. викладач кафедри економічної теорії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: податок на нерухоме майно; tax property; пільгове оподаткування нерухомості; favourable tax treatment of the real estate; неоподатковуваний мінімум; untaxed minimum; критерії надання пільг; criteria of grant of privileges; платоспроможність населення; solvency of population; звільнення від оподаткування; liberation from taxation