Cтратегічне управління розвитком підприємства - Ляміна, Юлія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі викладено теоретичні та методологічні основи стратегічного управління розвитком підприємств на прикладі конкретного підприємства. Обґрунтовано методичні підходи до оцінки рівня розвитку і ефективності стратегічного управління ним, а також розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності стратегічного управління розвитком підприємства.
Keywords: розвиток; розвиток підприємства; управління; стратегічне управління; ефективність; стратегія