Особливості функціонування індивідуально-авторської мовної картини світу в історичній прозі (на матеріалі роману Г.Сенкевича „Вогнем і мечем”) - Васейко, Юлія Святославівна; Масицька, Тетяна Євгенівна (Таврический национальный университет имени В.И.Вернадского, 2007)
У статті досліджується специфіка відображення авторсько-мовної картини світу в історичній прозі, визначаються основні семантичні центри, аналізується їх внутрішня організація.
Keywords: історична проза; індивідуально-авторська мовна картина світу; семантичний центр