Екзистенційний мотив загубленості в поезії Василя Стуса (на матеріалі збірки «Зимові дерева») - Криловець, Роман; Krilovec', Roman (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Статтю присвячено дослідженню мотиву загубленості у творчості В. Стуса та авторському розумінню екзистенційних пошуків власного «я». The article is dedicated to the research of the losiness motive in V. Stus’s poetry and to the author’s understanding of the existential search of the personal «I».
Existential Reason of Forgotten is in the Poetry of Vasyl Stusa Stusa (on material of collection the «Winter trees»)
Keywords: мотив загубленості; мотив самотності; екзистенційні самопошуки; поезія; loneliness motive; losiness motive; existential search; poetry