Основи наукових досліджень : робоча програма нормативної навчальної дисципліни (ОС бакалавр, напрям «Менеджмент», м/с) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму підготовки «Менеджмент». Предметом вивчення навчальної дисципліни є методологія наукових досліджень. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Наука, науково-дослідна діяльність. 2. Теорія та практика наукових досліджень. 3. Індивідуальна та колективна наукова робота.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: основи наукових досліджень; basics of scientific research